Umbraco content managment system (CMS)

Umbraco är ett välkänt content managment system (CMS) byggt i .NET med fokus på säkerhet och användarvänlighet som är fullt responsivt i alla enheter. Vi har tagit fram ett paket där ni inte bara får Umbraco CMS installerat samt att vi installerar alla uppdateringar utan ni får även möjlighet att få en egen app i Apple IOS och Android.  

Apple IOS och Android app

Ni styr enkelt vilket innehåll som ska visas i appen från samma gränssnitt som ni hantera er sida. Ni kan enkelt publicera det innehållet som ska visas i er Apple IOS och Android app från ett användarvänlig webb gränssnitt. Ni kan styra vilka "push notiser" som ska skickas ut till era kunder som har installerat appen som vid tex kampanjer eller särskilda öppettider.

Responsiv webbdesign

Umbraco är helt responsive vilket gör att sidan automatiskt ändrar layouten beroende på vilken enhet som besökaren använder. 

Search engine optimizatio (SEO)

Umbraco har ett mycket brett stöd för search engine optimizatio (SEO). Det går att anpassa och ändra de flesta viktiga parametrar som gör att er sida blir sökmotor "vänlig"

 

Moderna mallar

Vi har tagit fram ett antal mallar som gör att ni enkelt kommer igång med er sida. Ni kan enkelt ändra färger m.m vi webbgränssnittet samt att ni enkelt kan ändra i CSS filerna.