Molntjänsten Office 365 i Svenska datacenters

Vi har tagit fram en unik Office 365 paketering där all data lagras i Sverige och alla tjänster driftas utav oss. Ni får då en komplett lösning och behöver inte oroa er för "vart" er data ligger. Eftersom tjänsterna ligger i vår infrastruktur kan vi ge er snabb support då vi självklart har full tillgång till all vår infrastruktur vilket gör att vi kan till skillnad från många andra stå bakom vårt SLA, våra allmänna vilkor och ta ansvar för våra åtagande.

Ni får även vår förstklassiga support helt kostnadsfritt Det finns många leverantörer som säljer Office 365 men de informerar inte kunden om att de inte har någon som helst kontroll på infrastrukturen och egentligen bara agerar återförsäljare och kan bara erbjuda de paket som de har rätt att återförsälja.

 

Microsoft Teams

Bjud in alla du arbetar med för att chatta, ha en video konferens, ringa och samarbeta allt på ett ställe, oavsett var du är. Allt detta hanteras smidigt genom Microsoft Teams.

Flexibilitet

Genom att hyra tjänsten Office 365 från oss kan ni själva välja att plocka ut de bästa delarna och vi anpassar helt lösningen efter er. Det gör att ni inte blir inlåsta eller tvungna att köpa krångliga paketeringar och betala för tjänster som ni inte användare. Den vanligaste Office 365 paketeringen vi säljer är är den senaste versionen utav Office tillsammans med Hosted Exchange mail. De flesta företag använder bara Office och e-post. Det gör att era användare kan installera de senaste version utav Office på upp till 5 enheter.

Ni kan självklart välja att koppla flera tjänster till er Office 365 paketering som tex Sharepoint. Onedrive for business, Microsoft CRM, Online backup, Antivirus, fjärrskrvbord m.m.

Betala bara för det ni utnyttjar

Genom att ni hyr Office 365 betalar ni bara för de tjänsterna ni utnyttjar och vi tar tillsynsmans med er fram en kostnadseffektiv lösning som passar era behov.

 

 

Office 365