Anti Virus

Skydda dig från Ransomware / Cryptolocker

Ett stort problem idag är det som kallas Ransomware eller Cryptolocker. Oftast får man ett mail från Postnord eller liknade och själva mailet i sig innehåller inget virus och passerar därför de flesta mail system. En  användare klickar på länken och och ett program på datorn installeras som krypterar alla filer på datorn och alla eventuellt uppmanade bärverks diskar, onedrive, droppbox, Goolge driver enheter. De flesta användare som drabbas har inget annat val än att installera om datorn och förlora de filerna som är krypterade. Det finns två bra sätt att förebygga detta. Det första är att använda sig utav ett antivirus program. Det andra är att se till att man alltid har en backup med någon utav våra online backup tjänster. Vi arbetar med två världsledande företag Kaspersky  och Sophos

Innovativ skydd

GNS moln tjänst anti virus går långt utöver signaturbaserad förebyggande av kända skadliga program.

Det hanterar och blockerar misstänkta beteenden och använder sig utav realtid intelligens från flera kända antivirus motorer. Från skadliga webbadresser till att utnyttja kod i kända hål i web applikationer och oväntade systemförändringar blockeras på ett säkert sätt.

Resultatet är färre infekterade datorer och bättre skydd mot riktade attacker och dataintrång.

Fullständig kontroll

Att säkerställa säker internet åtkomst för era användare, att säkra program körs på servrar oh arbetsstationer och att alla era mobila enheter som bärbara datorer smart phone och tablets/padds är skyddade hanteras och administreras enkelt och smidigt från administratör konsolen där ni får en smidig överblick över potentiella hot och vilka användare som inte har det senaste skydd samt vilka användare som utsatts för risker.

Anti SPAM

Håll dina inkorgar fri från spam

Vår moln tjänst anti spam filtrerar in och utgående  e-post på dussintals språk med hjälp av olika metoder. Våra moln tjänst använder sig utav ett flertalet tekniker för att säkerställa att er inkorg är fri från spam så som ryktes filtrering, utbrott övervakning, skanning innehåll, URL-filtrering, mottaga kontroll och mer. Det kommer att blockera 98% av spam vid SMTP transaktionen innan den förbrukar några resurser för maximal effektivitet.

Blockera krypt locker, malware, phishing-attacker och oönskat innehåll.  

Vår världsledande e-postfiltrering som alltid är säkert placerad i svenska datacenters skyddar användarna från de senaste identitetsstölderna, lösenord och bank bedrägerier och andra incidenter genom att titta efter misstänkt innehåll, bilagor eller webbadresser. Du kan också blockera oönskat innehåll med hjälp av MIME-typ och förlängnings filter. Vi använder dubbla antivirus-sökmotorer som ständigt uppdatera i realtid för att upptäcka den senaste hot.

Förenkla e-posthanteringen

Minska din arbetsbörda med våra förenklade hanteringsverktyg och själv betjänings portal för objekt som placerats i karantän. Förenkla din konfiguration genom att utnyttja Active Directory och E Directory integration, automatiskt synkronisera användare och grupper. Eller dra nytta av över 50 integrerade rapporter med automatisk schemaläggning att hålla berörda aktörer underrättade.