gns.se > IT-tjänster > Webbdesign & Webbutveckling

Webbdesign & Webbutveckling

Webbdesign & Webbutveckling

Responsiv design

Vi hjälper er med att fram en sida som är helt responsiv i alla enheter. Från mobil och anpassad till vertikal och lodrätt hållning till dator anpassad. Det gör att användaren får en sida som automatiskt anpassar sig till vilken typ utav enhet besökare användare men det är alltid samma innehåll.

Design

Tillsammans med er tar vi fram en design som passar ert företag och återspeglar er verksamhet. Vi kan även hjälpa er ta fram en logotyp eller en komplett grafisk portfolio.

SEO

Det finns inga genvägar när det gäller sökmotoroptimering SEO search engine optimizatio utan man följer de riktlinjerna som sökmotorerna anger. Många företag begår det misstaget att de köper in den tjänsten från en leverantör som användare olika tekniker som gör att man i början ökar snabbt. Med sedan börjar man tappa placeringar och blir till slut utslängd från de olika sökmotorerna. Vi håller oss alltid uppdaterade med vilka teknologier som ska användas för att ni ska få en bra placering med det relevanta innehållet.

CMS

Vi har kompetens inom de flesta stora content management system (CMS) så som Umbraco, WordPress, Dot Net Nuke (DNN)

Webbdesign och webbutveckling med WordPressUmbraco CMS webhotells pkaet med MS SQL server databasDot Net Nuke (DNN) CMS webhotell, webbhotell med MS SQL serverWebbhotell med stöd för Joomla

Rulla till toppen