Responsiv design

Vi hjälper er med att fram en sida som är helt responsiv i alla enheter. Från mobil och anpassad till vertikal och lodrätt hållning till dator anpassad. Det gör att användaren får en sida som automatiskt anpassar sig till vilken typ utav enhet besökare användare men det är alltid samma innehåll.

Design

Tillsammans med er tar vi fram en design som passar ert företag och återspeglar er verksamhet. Vi kan även hjälpa er ta fram en logotyp eller en komplett grafisk portfolio.

SEO

Det finns inga genvägar när det gäller sökmotoroptimering, search engine optimizatio (SEO) utan man följer de riktlinjerna som sökmotorerna anger. Många företag begår det misstaget att de köper in den tjänsten från en leverantör som användare olika tekniker som gör att man i början ökar snabbt. Med sedan börjar man tappa placeringar och blir till slut utslängd från de olika sökmotorerna. Vi håller oss alltid uppdaterade med vilka teknologier som ska användas för att ni ska få en bra placering med det relevanta innehållet.

CMS

Vi har kompetens inom de flesta stora content management system (CMS)​ som Wordpress, Drupal, Jomla, Sitecore och Episerver. Vi har även tagit fram en egen anpassad Umbrco hosting där vi sköter levererar en lösning som är fullt responsiv och ni har möjlighet att ändra innehållet i er Iphone app, Android app eller på er webbsida från samma interface. De ändringar ni gör väljer ni om de ska vara för webbsidan eller om det ska vara för Iphone app, Android app​. Vi sköter alla uppdateringar och installerar dem vilket gör att ni inte behöver vara oroliga för att ni ska få ett intrång för att er Umbraco installation inte har de senaste uppdateringarna installerade.

Säkerhet

Har er Wordpress eller Jomla sida blivit hackad? Den största delen utav intrång som sker är för att det finns en version utav CMS system installerat som har kända säkerhetshål och många företag saknar kompetensen att installera säkerhetsuppdateringar eller så glöms det helt enkelt bort. Vi sköter dessa uppdateringar åt er.