Veeam Backup & Replication

Säkerhetskopiera era virtuella maskiner med Veeam Backup and Replication till våra ISO ISO27001 klassade datahallar. Det moderna data centret med tjänsterna Backup as a service (baas) och Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

Veeam Backup & Replication online backup med Veeam cloud connect

HIGH-SPEED RECOVERY

DATA LOSS AVOIDANCE med Veeam Backup and replication med Veeam cloud connect online backup

DATA LOSS AVOIDANCE

Veeam online backup and offiste med Veeam backup and replication

VERIFIED PROTECTION

Skydd mot ransomware

LEVERAGED DATA

Skydd mot ransomware

COMPLETE VISIBILITY

Veeam backup and replication

Veeam backup and replication

Infrastrukturen på många företag och organisationer är idag vitaliserad. Säkerhetskopiering och återläsning från säkerhetskopiering är en utav de största utmaningarna som IT/backup administratörer möter.  Oftast brottas de med problematiken i att de måste ha en agent på den fysiska servern för Vmware backup eller Hyper-v backup för säkerhetskopiering utav den virtuella server samtidigt som de behöver en extra agent installerad på serverns operativsystem med tillhörande agent för tex Exchange server för att möjliggöra återställning utav enstaka objekt (Exchange Brick Level Mailbox restore) vid tex återläsning utav enstaka  e-post medlande eller tex kontakter.

Veeam Explorer for Microsoft Exchange Server

Det gör att man som administratörer måste övervaka flera jobb samt att det blir en ökad licens kostnad då det krävs flera agenter. Veeam backup and replication löser detta genom att det räcker med att säkerhetskopiera den virtuella servern får att kunna återläsa enstaka objekt till Microsoft Exchange servern genom valet att antagligen återläsa det direkt till användarens inkorg eller till en PST fil. Genom Veeams unika verktyg VeeamExplorer for Microsoft Exchange kan administratören även öppna upp en korrupt Microsoft Exchange databas och från den exportera användarnas e-post lådor till PST filer.

Veeam Backup Microsoft Exchange explorer, backup av era Microsoft Exchange servrar

Veeam Explrer for Microsoft Sharepoint Server

Att återläsa borttagna objekt från en SharePoint site är oftast en mardröm för administratörer då de oftast kräver återläsning utav hela config eller content databasen. Det är en tidskrävande åtgärd om man t.ex. bara skall återställa ett Microsoft Word dokument då tex content databasen kanske är flera hundra GB stor. Lösningen är Veeam Explorer for Microsoft SharePoint. Genom att säkerhets kopiera Sharepoint farmen med Veeam har man som administratör möjligheten att återläsa bara den saknade filen utan något extra krävande arbete med separata databaser. Att återläsa filen kräver inte mer än 5 klick. Man får även valet om man vill återläsa filen till den ursprunglig destination, återläsa filen till en annan destination eller skicka filen via e-post som en bifogad fil

Veeam Backup explorer Microsoft Sharepoint, backup av era Microsoft Sharepoint servrar

Veeam

Rulla till toppen