Virtuell Privat Server (VPS)

Hyr den kapaciteten ni behöver i Svenskt Azure moln.

image description

Sjävlklart är alla servrar placerade i Svenska datacneter och supporten är bacerad i Sverige.
När ni hyr en Virtual Private Server (VPS) hyr ni de resurser som ni behöver. Processor (CPU) ramminne (RAM) samt hårddiskutrymme på SSD, SAS, SATA eller fiber channel diskar anpassas efter era behov och ni betalar bara för de resurser som ni hyr. Ni kan när som helst öka eller förminska server kapaciteten. Vi erbjuder som en utav få leverantörer även er möjlighet att hyra dynamiska resurser. Det gör att ni kan hyra en server som te.x. har ett dynamiskt ramminne som är initialt 4 GB och kan växa dynamiskt till te.x. 16 GB.


Ni kan välja mellan valfri mjukvara på er virtuella server. Vi har för installerat det vanligaste som är tillgängliga genom ett knapptryck.

Ni sparar inte bara tid och pengar genom att använda er utav Virtual Private Server (VPS) ni får även ett mycket miljövänligare alternativ. Virtual Private Server (VPS) är en god affär för alla.

Infrastrukturen är fullt redundant. Skulle den aktiva cluster noden utav någon anlednin gå ner tar den passiva över omedelbart utan några störningar för er . Ni kan självklart clustra era applikationer i den virtuella miljön genom att hyra plats på ett Hosted SAN.
Ni kan även välja 8/5 eller 24/7 support som tilläggstjänst.

De virtuella servrarna är självklart kostnadsfritt placerade bakom vår brandvägg.