ring support

Software Distribution

Mjukvarudistribution möjliggör automatiserad installation av applikationer i IT-miljön. Det bidrar till ökad effektivitet och
produktivitet för både IT-personal och användare.

Software Distribution

Installationen är en viktig del i en mjukvaras livscykel. Mjukvaror som installerats med hjälp av en distributionslösning ger möjlighet till snabbt reducerade licenskostnader genom att enkelt kunna flytta mjukvara för återanvändning i en annan del av organisationen.
Distributionslösningen blir ett effektivt sätt för hantering av installationer och avinstallationer samt användares tillgång till applikationer på alla datorer i hela IT-miljön.

Centralt kontrollerad distribution ökar kostnadseffektiviteten för IT-personalen. Slutanvändare får samtidigt bättre produktivitet genom att dra nytta av att alla applikationer är korrekt uppdaterade och har säkerställd tillgång till affärskritiska applikationer.

Software Distribution är ett flexibelt verktyg som ger er möjlighet att enkelt hantera både organisationens alla datorer, standardiserade som icke standardiserade. Verktyget gör det möjligt för er att enkelt ta kontroll över alla datorer i er miljö oberoende av operativsystem, installationsmetod, användarrättigheter, licenser, systemkrav mm

Fördelar: