ring support

Hosted Exchange Server 2010

Bli bättre på ditt jobb - och på att kommunicera.

I dagens företagsmiljö är det viktigt att hitta en e-post- och kommunikationslösning som förbättrar medarbetarnas effektivitet, är kostnadseffektivt och skapar påtagliga goda resultat i verksamheten

Hosted Exchange 2010

GNS Hosted Exchange Server 2010 hjälper dig att öka produktiviteten mer än någonsin. Detta tack vare funktioner som uppfyller de allt hårdare kraven på större mobilitet och möjlighet till ständig tillgång (oavsett plats) till information, förenklad IT-administration och bättre säkerhet.

De viktigaste fördelarna

Ökad flexibilitet
- GNS Hosted Exchange Server 2010 ger dig den flexibilitet du behöver så att du kan skräddarsy distributionen efter dina unika behov och skapa ständig, enkel tillgång till din e-post.

Åtkomst överallt
- GNS Hosted Exchange Server 2010 hjälper dig att få mer uträttat både på och utanför kontoret genom att ge dig säker åtkomst till all din kommunikation – e-post, röstmeddelanden, snabbmeddelanden och annat – från jobbdatorn eller praktiskt taget vilken webbläsare eller mobiltelefon som helst. GNS Hosted Exchange Server 2010 innehåller också nya produktivitetshöjande funktioner som kan hjälpa dig och dina anställda att enklare organisera era inkorgar och prioritera i kommunikationen på ett bättre sätt.

Förbättrad säkerhet och pålitlighet
- Exchange 2010 skyddar mot skräppost och virus och underlättar arbetet med att skydda företagets kommunikationer. Exchange Server 2010 gör att det blir mycket lättare att skydda företagets kommunikationer och e-post genom centrala funktioner för informationskontroll och andra funktioner för ökad säkerhet och pålitlighet; exempelvis möjligheten att hantera, kryptera och blockera skadliga e-postmeddelanden på ett mer effektivt sätt.

Hög feltolerans - GNS har fyra DNS-servrar på lika många geografiskt skilda orter. Replikeringen av Exchange-servrarnas databaser (DAG; Database Availability Group) ligger också på fyra geografiskt skilda orter. Det gör att risken för driftstörningar är extremt liten.

Ännu fler nyheter och förbättringar i GNS Hosted Exchange 2010:
Konversationsvy

Hosted Exchange OWA
- Se flera olika personers kalendrar bredvid varandra.
- Gruppera e-post efter en separat konversation
- Möjligheten att ignorera konversationer
- Fullt stöd för flera webbläsare
- Förbättrad ActiveSync
-Arkiv mappar online
Hosted Exchange arkiv mappar

Varför anlita GNS?
GNS är en av få Hosted Exchange 2010-leverantörer i Sverige som inte är återförsäljare av något annat företags tjänster. Vi sköter alla våra tjänster i egen regi. Du slipper fördyrande mellanhänder, och vi kan lämna garantier vi kan hålla. Det kan vi eftersom GNS, till skillnad från en återförsäljare, har full fysisk kontroll över våra servrar alla tider på dygnet årets alla dagar.

Det innebär också att vi inte har köpt in standardiserade produkter som du ska anpassa dig efter. Vi har möjligheten att skräddarsy tjänster och lösningar, helt enligt dina önskemål.

Att välja tjänsten GNS Hosted Exchange 2010 innebär att du lägger över driftansvaret på oss och får en säker IT-drift till fast månadskostnad. Tjänsten inkluderar gratis telefon- och e-postsupport. Genom vårt licensavtal SPLA med Microsoft får du och dina medarbetare tillgång till önskat antal licenser. Dessa betalar ni endast för under avtalstiden.

Det ingår 3 GB utrymme för lagring av e-post, filer och dokument i tjänsten, vilket naturligtvis kan utökas vid behov. Vi sköter alla uppdateringar och står för all hårdvara, mjukvara samt backup. All trafik mellan dig och Microsoft Hosted Exchange-servern krypteras med ett 128 bitars SSL-certifikat. Allt du gör på ditt Hosted Exchange-konto via mobilen utförs och visas givetvis även på ditt ordinarie e-postkonto.
GNS tillhandahåller Exchange till såväl företag som privatpersoner. Vi har ingen gräns för minsta antal konton som måste tecknas för att erhålla tjänsten utöver den naturliga begränsningen om ett konto.

Tjänsten Hosted Exchange har full integration med tjänsten Hosted Sharepoint och tjänsten Hosted CRM.

Nyfiken på att ha hosted Exchange i molnet som en moln tjänst?

Vill du prova på GNS Hosted Exchange 2010 som en cloud lösning? Välkommen att använda dig av vårt demokonto. Mer information hittar du här.
Det går även att få Microsoft Hosted Exchange 2010-server som egen dedikerad e-postserver. Kontakta oss på support@gns.se för mer information.
Hosted Exchange 2010 Full Medium Small
Pris/månad 89 SEK 49 SEK 29 SEK
Utrymme per användare 3000 MB 1000 MB 500 MB
MAPI (Delade kalendrar, delade adressböcker m.m) Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
ActiveSync med DirectPush (mail i mobilen) med Remote wipe Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Oulook 2007/2010/1011 Entourage 2008 licens Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Delade konton tex. info@yourdomain.com Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Delade kalendrar Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Delade kontakter Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Delade mappar Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Gemensamma mappar (Public folders) Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
POP/IMAP Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Webmail Outlook Webb Access Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Obegränsat med domäner Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Obegränsat med e-post alias Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Antivirus & Spamfilter Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten
Full backup tas varje natt Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten Finns med i Hosted Exchange tjäsnten